Haga G 14 klinket til med sin andre seier på tre kamper

Bilde bak fra v; trener May-Lene Sakshaug, Benjamin Sering, Marius Qvigstad, Daniel Baraas og Sebastian Berg Olsen. Foran fra v; Nicholas Reklev, Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Mathias Andreassen og Emilio Markussen.

Haga gutter 14 år har startet sesongen med en seier og ett tap før de søndag tok imot Frogner til årets første kamp i Neshallen.

Gutter 14 år   Haga – Frogner 21-15 (11-8)

Det var nesten 1 år siden sist Hagaguttene kunne spille håndball i Neshallen pga. covid og vaksinering, og det var det med god følelse 14-åringene tok imot Frogner IL til kamp. Det var mye folk på tribunen og god stemning i hallen. Og hjemmelaget vartet opp med bra underholdning i 2 x 20 minutter.

Bruntrøyene tok ledelsen 1-0, før Frogner utlignet. Deretter spilte Hagaguttene veldig bra i forsvar, og satte stor fart framover. Etter halvspilt førsteomgang stod det 7-1 til hjemmelaget.

Nå våknet gjestene, og spilte bedre og bedre i angrep, mens Hagaguttene begynte å stresse litt framover. Det ble noen tekniske feil, noe Frogner utnyttet. De gikk fra å ligge under 10-4 til 10-7. Deretter scoret begge lag hvert sitt mål, slik at det stod 11-8 til hjemmelaget til pause.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det gode forsvarspillet, og å spille sikkert og variert framover.

Haga gikk opp til en 6 måls ledelse, og deretter spilte lagene jevnt. Det var skikkelig moro å se to lag som spilte med stor fart og mye glede. Hjemmelaget vant denne omgangen med 3 mål også, og da dommerparet blåste av kampen, stod det seier 21-15  til Hagaguttene. Det er gøy å se at de får til mye bra samspill, og spiller hverandre gode. I tillegg hadde bruntrøyene et sterkt forsvar, og solid keeperspill av Marius Qvigstad, med redningsprosent på over 50.

Etter 3 serierunder ligger Haga på 4.plass med 6 poeng. Neste kamp for Haga er 31.oktober, borte mot Ull/Kisa 2