Haga G12 feide Frogner 3 av banen

Hagastilte med følgende lag; Bak fra v; Marius Qvigstad, Remi Nilsen, Benjamin Sefring, Sebastian B. Olsen, Oskar Nørve og Daniel Baraas. Foran fra v; Wilhelm Gjertsen, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug og Ludvig B. Salamonsen.

Haga – Frogner 3  25-11 (13-4)

Etter 1 måneds pause, skulle G12 ha to hjemmekamper i Neshallen denne søndagen. Første motstander var Frogner 3. De har en stor spillerstall, og det er alltid spennende å se hvilket lag de kommer med. Bruntrøyene startet oppvarmingen med løping i gangen, og god uttøyingen i garderoben, og virket til å være klare for å spille bra.

Hagaguttene tok føringen, og etter 10 minutter ledet de 6-2. Forsvarspillet var veldig solid, med bra samarbeid, og god bevegelse sideveis. Framover var guttene flinke til å finne hverandre, og brukte farten vi har sett mye av på trening, men som til tider har vært litt fraværende i kamp. De siste 10 minuttene av første omgang fortsatte hjemmelaget som det hadde startet, og dro fra hele veien, slik at det til pause stod 13-4.

Både i slutten av denne omgangen, og hele andre omgang, spilte mange av spillerne på plasser de ikke er så vant til. Det er ikke moro verken å vinne eller tape med store sifre.  Dette førte til at andre omgang ble jevnere, men guttene tok ansvar på den plassen de fikk, og spilte veldig bra. Alle spillerne forsøkte seg på skudd, og det var 8 forskjellige målscorere! Bakerst stod Benjamin Sefring veldig bra, og vi kunne til slutt notere 20 redninger på han.

Da dommerene blåste av for full tid, stod det 25-11 til bruntrøyene.

Per Rune, som er en av trenerne, hadde ikke mulighet til å komme i hallen denne dagen. Men gutta hadde ikke glemt at han hadde bursdag i dag, og mellom kampene sang de bursdagssangen til han, som ble filmet og delt.