Haga G13 tapte for serielederen, slo serietreeren

Dobbelkamper mot Fjellhammer for vårt eldste guttelag i helga.

Fjellhamar 3 – Haga 18-9 (9-5)

Lørdag kveld var det Fjellhammer 3 som stod på andre siden av banen. Man vet aldri hva disse lagene stiller med av mannskap, men sjelden de taper på hjemmebane. Intet unntak denne gangen.  Selv om bruntrøyene åpnet scoringene, så var det hjemmelaget som tok over.  Var forholdsvis raskt oppe i 4-1, før Hagaguttene igjen viste litt hva de kan, og kom tilbake til 4-5. Resten av omgangen tilhørte hjemmelaget, og ved pause ledet de 9-5. Det var først og fremst avslutningene til gjestene som var for dårlige. Kom til sjanser men greier ikke å sette dem.

Den andre omgangen startet også med at hjemmelaget dro ifra og det fortsatte de med utover i omgangen.  Når de sortkledde blåste for full tid, stod det 18-9 Fjellhammer 3 på tavla. Haga-guttene klarte kun 9 scoringer på 37 avslutninger og da vinner man ikke kamper.

Fjellhamar 2 – Haga 16-18 (6-9)

Søndag ettermiddag var det Fjellhammer 2 som var motstander (de hadde vunnet 26-4 mot et annet lag i pulja litt tidligere på dagen). Men nå var Hagagutta klare for å vise at de var bedre enn hva gårdagens kamp viste.

Kampen var jevnspilt første halvdel av omgangen. Mye fin håndball fra begge lag i den perioden.  På stillingen 6-6 etter 15 minutters spill, takket bruntrøyene for følget og skaffet seg en fin 9-6 ledelse til pause.  Det var først og fremst forsvarsspillet og keeper som fungerte meget bra i denne omgangen.  Litt å hente fremover fortsatt.

Gjestene fortsatte det fine spillet i starten av den andre omgangen, og ledet på det meste med 5 mål. Dette greide hjemmelaget å knappe noe inn mot slutten, men da de sortkledde blåste for full tid stod det fullt fortjent 18-16 til Haga på måltavla.

En flott seier mot et godt hjemmelag.  Ikke ofte de taper i Lørenskoghallen.

Nå venter man bare i spenning på ny puljeinndeling etter jul.  Endte på en fin 5. plass (samme poengsum som nr 3 og 4, men bak på innbyrdes oppgjør).