Haga G13 tapte jevnspilt kamp

Asker Sk – Haga 28-21 (14-8) Gutter 13 år

Vært treningsfri siden før jul, så det var en spent gjeng som dro nedover.

Haga stilte med følgende mannskap; Tobias Olsen, Isak Svartangen, Denis Atanasov, Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Ludvig Bergh Salamonsen og Henrik Sakshaug.

Bruntrøyene startet best, og var kjapt oppe i en 3-1 ledelse, før det begynte å kladde. Forsvaret ble altfor passivt, og angrepsspillet unøyaktig (les: stolpe ut og lite tempo). Dette benyttet vertene seg av og scoret 5 ganger uten at Haga greide å få ballen i mål. En time-out på stillingen 3-6, hjalp litt med en gang men så var det tilbake til gamle synder.  Asker benyttet seg av dette og økte sakte og sikkert sin ledelse til pause. Da stod det 14-8 på måltavla.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om legge seg flatere i forsvar, ned på 6-0. Samt være litt mer tålmodige fremover og få ballen i kassa.

Selv om det var bortelaget som åpnet scoringsballet i den andre omgangen, så gjorde bruntrøyene som de hadde fått beskjed om.  Etter 6-7 minutter stod det 14-16 på tavla og det var kamp igjen.  Men det kom nok en slurvete og dårlig periode, og hjemmelaget kunne nok en gang skaffe seg en firemåls-ledelse på 17-21.

Nok en time-out fra gjestene og de kunne kvittere med 2 kjappe scoringer. Da var det kamp igjen, nok en gang på stillingen 19-21.  Siste 6-7 minuttene var det tilbake til gamle synder og Asker benyttet nok en gang sjansen til å stikke ifra.  Mye “hawaii” på slutten og når de gulkledde blåste for full tid, stod det 28-21 til hjemmelaget.

En kamp mellom 2 jevne lag, selv om resultatet ble “litt skevt”. Nye muligheter til neste helg, og i mellomtiden skal det trenes på forsvarsspill.