Haga G13 tok sin tredje strake seier

Bruntrøyene stilte med følgende mannskap: Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Tobias Olsen, Isak Svartangen, Denis Atanasov, Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug og Ludvig Bergh Salamonsen.

Haga – Holter 11-9 (9-4)

Hagaguttene fikk beskjed før kampen om fortsette forsvarsspillet fra forrige helg, men være litt mer nøyaktige fremover på banen. Spesielt i avslutningene. Ikke stresse.

Keeper Tobias Olsen med imponerende første omgang

Hjemmelaget tok som forventet føringen i denne kampen, og scoret 2 kjappe mål. Så begynte litt slurv fremover, og dette benyttet gjestene seg av og kom ajour. Så fulgte lagene hverandre, men med bruntrøyene som det førende laget, opp til 4-3. Da skjerpet Hagaguttene seg og dro sakte med sikkert ifra gjestene.  I denne perioden var keeper Tobias Olsen helt outstanding! Ved pause stod det 9-4 til Haga, og keeper Tobias Olsen hadde en redningsprosent på over 60%

I pausen ble hjemmelaget enige om å fortsette bakover, men være mer konsentrert fremover. Samt litt lengre angrep.

Holter nærmet seg, men Haga holdt unna

Denis Atnasov åpnet den andre omgangen med sitt “premiere-mål”.  Siden stokket det seg fullstendig for bruntrøyene, og da fremover på banen! Bortelaget seg sakte men sikkert innå i målprotokollen.  I denne perioden fungerte forsvaret og, men ikke minst, keeperspillet utmerket.  Nærmere enn 10-9 kom ikke Holter, for 1 minutt før slutt fastsatte Isak Svartangen sluttresultatet til 11-9.

Årets tredje strake seier. Men mye å rette på, selv om det var mye bra.  Møtte et ungt Holterlag som også hadde en meget god keeper.