Haga G14 byttet fredag kveld ut gullrekka med kamp mot Gjerdrum

Gutter 14 år. Gjerdrum – Haga 26-17(14-7)

Bruntrøyene åpnet scoringsballet mot Gjerdrum, og de første minuttene var det jevnspilt. Men så begynte Hagaguttene å slurve, både fremover i avslutningsøyeblikket og bakover hvor de ikke flyttet beina godt nok. Da rant det inn bakover.  Haga tok time-out på stillingen 2-5 for å korrigere, men det hjalp bare noen minutter før det var tilbake til gamle synder.  Hjemmelaget benyttet sjansen og dro bare mer og mer fra i målprotokollen.  De spilte 5-1 forsvar, og når Hagaguttene ble stillestående, så er det vanskelig å komme til sjanser. Bakover var det heller ikke mye som fungerte. Ved halvtid stod det 14-7 til Gjerdrum på måltavla.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å flytte beina, gjaldt både forsvar og angrep.

Det var hjemmelaget som fortsatte spillet i starten av den andre omgangen, så ikke ut som bruntrøyene hadde fått med seg et eneste ord av pausepraten. Gjerdrum benyttet seg av dette og bare øket forspranget, var på det meste oppe i 11 mål.  Ble litt knappet inn mot slutten, men når det meget gode dommerparet blåste for full tid, så stod det 26-17 til hjemmelaget på måltavla.  Et forsvar som ikke jobbet sammen, samt 21 avslutninger som ikke endte med scoring fra gjestene, bidro til dette.  Artig at keeper Tobias Olsen kunne avslutte kampen med en strafferedning.

Tapet her indikerer ikke nivåforskjellen mellom lagene, men i dag så fungerte veldig lite for Hagaguttene.  Hjem for å trene, nye muligheter neste helg, da står Fjellhammer på andre siden av banen

Haga stilte med følgende lag:Tobias Olsen, Emilio Markussen, Henrik Sakshaug, Ludvig B Salamonsen, Benjamin Sefring, Ruben Kværner, Marius Qvigstad, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski og Isak Svartangen.