Haga G14 klinket til med storseier over Lillestrøm

På bildet: Bak f.v.; Trener Per Rune Holmøy, Marius Qvigstad, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski og Benjamin Sefring. Foran f.v.; Emilio Markussen, Henrik Sakshaug og Tobias Olsen.

Haga – Lillestrøm 32-14 (20-8)

Det var en forrykende start på dette oppgjøret i Neshallen tirsdag kveld.  Før det hadde gått 2 minutter, så stod det 2-2 på måltavla.  Etter fem minutters spill, så stod det 5-4 til Haga. Da satte bruntrøyene et godt forsvarsspill, og samtidig som de fortsatte fremover.  Mange fine kombinasjoner og trekk, samt kontringer.  Dette gjorde sitt til at gjestene ikke hang med i det hele tatt. Hagaguttene stod for årsbeste i denne omgangen, og gav seg ikke før det stod hele 20-8 på måltavla ved halvtid.

I pausen fikk hjemmelaget beskjed om å “nullstille”. Ikke så mye annet å pirke på.

Ble en litt tregere start på den andre omgangen.  Forsvarsspillet fortsatte, men de prøvde nye kombinasjoner fremover på banen. Med litt blandet hell. I tillegg stod keeper Tobias Olsen meget bra, med hele 10 redninger i den andre omgangen og med 14 totalt.  50% redningsprosent er absolutt godkjent.

Fremover så rant bare målene inn bak bortelagets målvakter.  Hagagutta ga seg ikke før det stod hele 32-14 på måltavla.