Haga G14 med sin andre ettmålsseier på to dager

Bilde bak fra v; Benjamin Sefring, Marius Qvigstad, Sebastian B. Olsen, Nicholas Reklev, Daniel Baraas og trener May-Lene Sakshaug. Foran fra v; Henrik Sakshaug, Emilio Markussen, Ludvig B. Salamonsen og Mathias Andreassen.

Høstsesongens siste kamp skulle spilles mot Fet i Fethallen. Det pleier å være vanskelige kamper mot Fet, og Hagagutta måtte være klare for fight, dersom de skulle ha en sjanse til å hamle opp med hjemmelaget. Haga scoret det første målet, men hjemmelaget utlignet. Det samme gjentok seg, og så scoret hjemmelaget enda et mål, og tok føringen. Haga utlignet på 4-4, men deretter hadde Fet føringen en liten periode. Men aldri med mer enn 2 mål, og Haga utlignet på både 6-6 og 7-7. Hjemmelaget scoret to ganger, før bruntrøyene scoret siste før pause, og det stod 9-8 til Fet etter 1. omgang.

Hagaguttene virket ikke helt skjerpet, og hadde en del baller de mistet i angrep. Mulig de var litt utladet etter kamp dagen i forveien, som endte med 1-måls seier. Men forsvaret var kjempebra, og de fikk beskjed om å fortsette det, samtidig som de skulle spille mer presist, og med avtaler framover.

2. omgang startet med scoring til hjemmelaget, før Haga scoret to, og det stod 10-10. Lagene fulgte hverandre tett denne omgangen også, med hjemmelaget i føringen. Fortsatt hadde bruntrøyene et kjempebra forsvarsspill, mens det skortet litt på fart og presisjon framover. Da det gjenstod 5 minutter, utlignet Haga til 14-14, og satte inn en skikkelig sluttspurt. Bruntrøyene scoret to ganger til, og da det gjenstod under 1 minutt igjen å spille, ledet Haga 16-14. Hjemmelaget scoret da det gjenstod 15 sekunder, og stillingen var 16-15. Fet møtte bruntrøyene langt ute da de tok avkast etter scoringen, og Haga tok timeout. Guttene fikk beskjed om å spille sikkert, og holde ballen i laget. Det gjorde de, og da signalet gikk for fulltid, hadde Haga vunnet enda en thriller med 1 mål. En skikkelig sliteseier etter knallbra forsvarsspill. Og moro at mange forskjellige bidrar med scoringer framover, mens keeper har en redningsprosent på 50% bakerst.

Guttegjengen på G14-laget har spilt sammen i mange år. De har stort sett ligget midt på tabellen, eller litt under miden. I år har de kun tapt en kamp, og har ingen uavgjort. Med 7 seiere tok Haga tabelltoppen til jul, og skal for første gang spille A-sluttspill etter jul (de 3 beste lagene fra hver avdeling). Utrolig moro for gutta, trenerne og det trofaste publikumet som heier dem fram.