Haga G14 opp på 3.plass etter ny seier

Ull/Kisa 2 – Haga 25-14 (13-5)

Før kampen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette det gode spillet fra forrige kamp. De skulle jobbe godt sammen i forsvar, og ha fart før mottak av ballen i angrep. Dette tok de til seg, og etter 3 1/2 minutt, stod det 4-1 til gjestene i Jessheimhallen. Forsvarsspillet fungerte veldig bra, og bakerst stod keeper Marius Qvigstad godt, og hadde 9 redninger i 1. omgang. Til pause viste tavla 13-5 til Hagaguttene.

2. omgang begynte veldig rotete, med mye stress og dårlige avslutninger. Etter 12 minutter tok Haga timeout, og gutta fikk beskjed om å roe ned, og begynne å spille samme igjen. De svarte momentant, og scoret to ganger det neste minuttet. Resten av omgangen spilte guttene godt sammen, og gjorde hverandre gode. Det var ekstra moro med mange scoringer fra vingene. Da sluttsignalet gikk, stod det seier 25-14 til Haga.

Haga stilte med følgende lag: Ludvig Bergh Salamonsen, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad, Sebastian Berg Olsen, Henrik Sakshaug, Nicohlas Reklev og trener May-Lene Sakshaug. Foran fra v. Mathias Sandstad og Emilio Markussen.