Haga G14 startet bra, men holdt ikke i mer enn i en omgang

Tirsdag kveld var det Eidsvold IF som stod på andre siden av banen. “Bortekamp” i Neshallen.

EIF – Haga 13-21 (8-8)

God første omgang – Svak andre omgang

Var en jevnspilt første omgang, hvor lagene fulgte hverandre i målprotokollen. Gjestene åpnet ballet, men bruntrøyene svarte umiddelbart og så byttet lagene på ledelsen. Ledelsen var av det knapeste laget.  I denne perioden fungerte det bra bakover for Hagagutta. Da fem minutter gjenstod av den første omgangen, greide bruntrøyene å tilrive seg et lite initiativ og skaffet seg en 2 målsledelse på stillingene 7-5 og 8-6. Men litt slurv fremover i siste spilleminutt, gjorde at EIF greide å utligne dette, og 8-8 scoringen kom 2 sekunder før halvtid.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å flytte beina mer fremover på banen. EIF spilte 5-1, og det var store rom i deres forsvar.  Men da må tempoet i angrepsspillet opp.

Dessverre så virket det ikke som pausepraten hadde noen virkning på Hagalaget. Det var helt stopp fremover på banen. Lite tempo samt at avslutningene enten gikk utenfor mål eller rett på keeper, gjorde at EIF kunne dra ifra i målprotokollen. Midtveis i omgangen greide Hagaguttene å score sitt andre mål etter pause, men da hadde rødtrøyene allerede scoret 8, og kampen var i praksis over.

Da de gode sortkledde blåste for full tid, stod det 21-13 til EIF på tavla. En fortjent seier, andre omgang tatt i betraktning, av et godt Eidsvold-lag.

Haga stilte med følgende lag: Tobias Olsen, Patrik Holmøy, Ruben Kværner, Daniel Gruszczynski, Isak Svartangen, Marius Qvigstad, Henrik Sakshaug, Oskar N Olsen, Emilio Markussen og Benjamin Sefring.