Haga G15 fikk det tøft i hjemmemøte med Frogner

Haga – Frogner 14-25  (8-12)

Det var et godt Frognerlag som stod på motsatt side torsdag kveld. Det var nivå 1-laget deres fra i fjor høst. Gjestene startet også best og scoret de to første målene. Selv om bruntrøyene greide å redusere, så var det bortelaget som styrte kampen.  De dro gradvis ifra utover omgangen. Etter tyve minutters spill, så stod det 6-12 på måltavla. Hagagutta greide å score to ganger, og pynte litt på pauseresultatet til 8-12.

Først og fremst avslutningene (nok en gang) som var utfordringen for hjemmelaget. Kommer til mange sjanser, men klarer ikke å være kliniske nok i avslutningsøyeblikket.  Må score på sjansene sine. I forsvar fikk de beskjed om sone ut bortelagets bestemann på venstrevingen.

I begynnelsen av andre omgang fulgte lagene hverandre, med gjestene fire mål foran. På stillingen 11-15 seks minutter ut i omgangen, takket Frogner for følget og raste ifra. Da fungerte det veldig lite spesielt fremover på banen for bruntrøyene.  Bortelaget gikk opp til 11-19 og kampen var forlengst avgjort. Mot slutten fungerte veldig lite for Haga, spesielt fremover på banen, og gjestene kunne cruise inn til en 25-14 seier.  Frogner var et nummer for store i denne kampen.

Var endel positive ting å ta med seg for hjemmelaget, men også mye å rette på.  26 avslutninger som ikke går i mål, er aaaaaltfor mye.

Målscorere Haga: Patrik Holmøy (6), Ruben Kværner (3), Daniel Gruszczynski (3), Benjamin Sefring (2) og Emilio Markussen (1).

Haga stilte med følgende lag: Keeper Marius Qvigstad, Daniel Gruszczynski, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring.