Haga G15 flesket til med storseier

Gutter 15 år   Asker – Haga 12-24 (8-16)

Gutta virket klare for kamp denne søndagen i Asker. Laget hadde kun 1 innbytter, men det var ikke noe som bekymret gutta. Før kampen fikk de beskjed om å hjelpe hverandre i forsvar, kjøre avtaler i angrep og ha det gøy.

Og det var Haga som tok føringen på bortebane, mens Asker utlignet rett etterpå. Dette gjentok seg fram til det stod 4-4. Da begynte bruntrøyene sakte men sikkert å dra ifra, og etter snaue 10 minutter stod det 5-10. Så kom det en periode på 5 minutter uten scoring til noen av lagene. Haga fikk hull på byllen, og satte sitt 11. mål. Hjemmelaget tok da grep, og gikk fra 5-11 til 8-11. Haga tok timeout, og fikk beskjed om å ta det litt roligere i angrep, og spille hverandre gode. Etter det sa Haga takk for laget, og i de siste 5 minuttene av omgangen scoret de 5 ganger uten å slippe inn mål, slik at pauseresultatet var 8-16.

I pausen fikk gutta beskjed om å fortsette det gode spillet, og ha det gøy.

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå, selv om det til tider ble en del upresist spill av bruntrøyene framover. Bl.a ble det kastet bort mange kontringsballer. De fleste spillerne fikk prøve seg på ulike plasser ute på banen, og de hadde det gøy sammen. Bakover jobbet de bra, og keeper Nicholas Reklev hadde til sammen fantastiske 20 redninger i kampen. Tidvis virket det helt umulig for hjemmelaget å få ballen forbi han, og han slapp ikke mer enn 4 baller forbi seg i 2. omgang. Hagagutta kjørte morsomme avtaler, og publikum fikk blant annet se scoringer på flyvere, og baller som ble tricket i mål. Da sluttsignalet gikk, stod det 12-24 på tavla, og gutta fra Haga jublet for seier. En morsom dag i hallen for Hagasupporterne.

Haga stilte med følgende lag (mål i parentes); Benjamin Sefring (4) , Daniel Baraas, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug (4), Nicholas Reklev, Marius Qvigstad (2), Ludvig B. Salamonsen (8), Emilio Markussen (6).