Haga G15 imponerte på hjemmebane

Gutter 15 år. Haga mot Haslum/Njørd 2  27-22 (13-6)

Haslum/Njård 2 gjestet Neshallen denne søndagen. De scoret det første målet i kampen, men resten av omgangen var det gutta fra Haga som tok føringen og viste storspill. Bakover spilte bruntrøyene tøft og godt sammen, og framover hadde de høyt tempo og spilte hverandre gode. Dagens toppscorer, Henrik Sakshaug, scoret Hagas siste mål i 1. omgang, og Hagaggutta gikk til pause med ledelse 13-6.

I pausen fikk gutta tre beskjeder; nullstill resultatet, fortsett det gode spillet og ha det moro.

2. omgang startet i medvind for Hagagutta, og før det hadde gått 2 minutter hadde de scoret 3 mål, uten å slippe inn noen, og det stod 16-6. Haga holdt Haslum/Njård på 10 måls avstand de neste 12 minuttene, og 14 minutter ut i omgangen ledet Haga 23-13. Keeper Marius Qvigstad bidro sterkt, og stod en veldig bra kamp, med 14 redninger.

Videre utover i omgangen kom gjestene mer og mer inn i spillet. Haga prøvde ut spillere på litt andre plasser enn vanlig, og fikk og så 2 spillere utvist nesten samtidig. Dette førte til at gjestene satte i gang en skikkelig opphenting, og da det gjenstod 3 minutter av kampen, var stillingen 24-21.

Da satte Hagagutta ned foten, og scoret 3 på rad. Haslum/Njård fikk kampens siste scoring, og sluttresultatet ble seier 27-22 til bruntrøyene.

En morsom kamp, med god underholdning til alle som hadde tatt turen til Neshallen denne søndagen. Gutta var veldig fornøyde etter kampen, noe de hadde all grunn til. Det er moro å se de gode kameratene ha det så gøy sammen.

Haga stilte med følgende lag (mål i parentes): Nicholas Reklev (3), Mathias Andreassen, Ludvig B. Salamonsen (6), Henrik Sakshaug (8), Benjamin Sefring (5), Johan Thoresen, Emilio M. Markussen (5), Joel Arnstad, Daniel Baraas, Marius Qvigstad.