Haga G15 lekte seg til storseier

Gutter 15 år: Haga- Fjellhamar  27-15 (15-8)

En times tid senere var det G15 sin tur, og de hadde også Fjellhammer på besøk.  Hagaguttene fikk beskjed om å fortsette det fine spillet de har vist de 2 foregående kampene, noe de gjorde. Tok umiddelbart kommandoen i kampen og etter drøye 6 minutters spill så ledet de 5-1. Gjestene tok seg litt sammen og kom opp på 7-4 halvveis i omgangen. Nærmere kom de ikke. Bruntrøyene fortsatte å kjøre kampen og dro bare mer og mer ifra. 10 sekunder før pause satte kaptein Patrik Holmøy inn 15-8 ledelse til halvtid.

Var ikke mye å endre på etter en veldig god første omgang, kun at de måtte være litt mer tålmodige i avslutningsøyeblikket, samt nullstille seg.

Det var Haga som tok kommandoen fra starten av den andre omgangen og de fortsatte bare storspillet. Litt slurv i slutten av kampen, men sånn blir det når man leder mye og er totalt overlegne på banen. Når de sortkledde blåste for full tid, så stod det 27-15 til Haga på måltavla og et tallrikt publikum med J13 i spissen, hadde fått valuta for pengene nok en gang denne søndagen i Neshallen. Denne gjengen fortsetter bare å overbevise både på G14 og G15. Laget består av en god blanding av 2006, 2007 og en 2008. Møter bare rene 2006-lag i G15-klassen.

G15 stilte med følgende lag (mål i parentes); Tobias Olsen (keeper), Daniel Gruszczynski (7), Emilio Markussen (2), Henrik Sakshaug (2), Ludvig Bergh Salamonsen (2), Ruben Kværner (5), Marius Qvigstad (2), Patrik Holmøy (6) og Benjamin Sefring (1).

Utrolig artig at samtlige utespillere kom på scoringslista, slikt varmer et trener-hjerte.