Haga G15 tapte første kamp i A-sluttspillet

G15 A-sluttspill. Haga mot Øvrevoll/Hasle 2 21-27 (11-17

Haga startet A-sluttspillet mot serievinneren fra høstsesongen. Ø/H gikk ubeseiret gjennom hele serierunden før jul, men Hagagutta startet kampen uten respekt, og var innstilt på å spille sitt eget spill og ha det gøy.

Kampen startet i stort tempo, og etter drøye 3 minutter hadde begge lagene scoret 3 ganger hver. Etter det tok Haga føringen, og gikk opp i ledelse 5-3, 6-4 og før det var gått 8 minutter stod det 7-5. I den perioden holdt bruntrøyene et stort tempo framover og sampillet satt godt. De leverte godt og morsomt spill.

Etter det stoppet det litt opp, og Ø/H overtok spillet mer og mer. Siste gangen Haga var likt med Ø/H var etter 13 minutter, da stod det 8-8 på tavla. Ø/H holdt et høyt tempo med godt angrepsspill, som Haga ikke fikk tak på. I tillegg var Hagagutta upresise framover, både i samspillet og skuddene. Til pause stod det 11-17 til gjestene.

Det ble et høyt tempo i 2. omgang også. Ø/H fortsatte sitt gode angrepsspill, men bruntrøyene fikk mer og mer tak på spillet deres, og fikk forsvaret til å sitte bedre. Framover spilte Haga tidvis veldig godt, mens det i andre perioder stokket seg. Halvveis i omgangen stod det 16-24. Men bruntrøyene lot ikke Ø/H dra ytterligere ifra, og holdt tempo og spilleglede oppe. Hagagutta kneppet litt innpå mot slutten, og spilte uavgjort mot Ø/H i 2. omgang. Sluttresultatet ble 21-27.

Selv om det ble tap, viste gutta veldig god innsats mot en god motstander, og tar med seg det som fungerte bra til neste kamp.

Laget (mål i parentes); Marius Qvigstad (keeper), Benjamin Sefring (4), Mathias Andreassen (1), Johan Thoresen, Henrik Sakshaug (5), Emilio Markussen (4), Ludvig Bergh Salamonsen (7), Lazar Culibrk, Joel Arnstad.