Haga G15 venter fortsatt på sin første seier i A-sluttspillet

Gutter 15 år Nivå 2 A-sluttspill  HK Herulf Moss – Haga29-23 (14-9)

Haga stod med to tap på de to første matchene i A-sluttspillet, men øynet sjanse på poeng i bortemøte med Hk Herulf Moss, som i likhet med bruntrøyene stod uten poeng.

Gjestene kom bakpå fra start og det tok ikke mange minuttene før HK Herulf Moss hadde opparbeidet seg en tremålsledelse. Haga kom som nærmest på stillingen 6-4, men vertene dro sakte men sikkert i fra og til pause stod det 14-9.

Haga startet andre omgangen friskt, scoret tre av de fire første målene og øynet et lite håp om poeng. Dessverre var hjemmelaget et lite hakk vassere og dro etter hvert i fra. Bruntrøyene hadde god periode midtveis i omgangen, men det var ikke nok til å ta igjen HK Herulf Moss som til slutt vant kampen 29-23.

Neste kamp for Haga er 5.mars, hvor de møter R&Å til lokaoppgjør i BSA Hallen

Haga stilte med følgende lag: Marius Qvigstad, Emilio Mørk Markussen (6), Mathias Sandstad Andreassen (1), Ludvig Bergh Salamonsen (5), Henrik Sakshaug (10), Lazar Culibrk, Benjamin Sefring, Nicholas Reklev (1)