Haga G16 avsluttet med tap

På bildet: bak f.v.; Ludvig Bergh Salamonsen, Patrik Holmøy, Benjamin Sefring, Nicholas Reklev, Marius Qvigstad, Kevin Andre Wego, Henrik Sakshaug og Ruben Kværner. Foran f.v.; Johan Thoresen, Tobias Olsen, Mathias Andreassen, Emilio Markussen og Jakob Wikestrand Brekke.

Gutter 16 år Nivå 2 B-sluttspill   Haga – Linderud/Linje 5 20-27 (11-14)

Som vanlig vet man aldri hva disse andrelagene stiller med, ei heller denne gang. Viste seg at 2 av de beste fra Nivå 1-laget var i troppen.

Hagagutta startet respektløst og tok en 2-0 ledelse, før gjestene svarte og utlignet denne. Så fulgte lagene hverandre i målprotokollen og vekslet på å ligge i front, men aldri med mer enn 1 mål til noen av lagene. Da var det mye fint angrepsspill fra begge lag. Dette kampbildet holdt seg til drøye seksten minutter spill. Gjestene tok da tak i kampen og skaffet seg en 3 måls-ledelse. Bruntrøyene prøvde å kappe inn på denne til halvtid, men da bortelaget scoret sitt 14 mål to sekunder før halvtid, stod det 11-14 på måltavla.

I pausen ble Hagagutta enige om å finne igjen angrepsspillet fra starten av kampen, og fortsette forsvarsjobbingen de avsluttet omgangen med.

Andre omgang startet helt motsatt. Mye slurv fremover, med dårlige avslutninger og valg av løsninger. Bakover var det også mangel på samhandling.  Dette benyttet gjestene seg av og raste fra i målprotokollen.  Tok hele 9 minutter av andre omgang før Haga fikk sitt første mål, og da stod det 12-21 på tavla. Kampen var avgjort. Slutten av omgangen ble litt bedre og bruntrøyene kunne pynte litt på resultatet til 20-27.

Mye bra og endel å ta tak etter denne kampen også. Dette var siste offisielle G16-kamp for våre eldste gutter, 2006-gjengen. Nå venter herrehåndball for deres tilfelle.

Ruben Kværner gjentok bedriften fra første halvdel av sesongen, og ble toppscorer i avdelingen.  Bare å ta av seg hatten.

Målscorere Haga: Ruben Kværner 6, Emilio Markussen 4, Henrik Sakshaug 4, Ludvig B Salamonsen 2, Marius Qvigstad 2, Benjamin Sefring 1 og Kevin Andre Wego 1.