På bildet: bak f.v.: Trener Per Rune Holmøy, Henrik Sakshaug, Kevin Andre Wego, Marius Qvigstad, Nicholas Reklev, Patrik Holmøy, Ruben Kværner, Benjamin Sefring og trener May-Lene Sakshaug. Foran f.v.; Jacob Wikestrand Brekke, Emilio Markussen, Tobias Olsen og Ludvig Bergh Salamonsen.

Gutter 16 år   Haga – Lillestrøm TH 2 (14-17)    24-25

Serielederen stod på andre siden av banen søndag kveld i Romerike Sparebank Arena. Artig at våre eldste gutter kan fylle tribunene på en søndagskveld. Tipper det var et 3-sifret antall tilskuere.

Det var en revansjesugen gjeng med bruntrøyer som tok imot serielederen Lillestrøm TH 2 i vår nye storstue. Og for en kamp det skulle bli for det tallrike publikummet.

Hagas toppscorer Ruben Kværner åpnet scoringsballet, men gjestene utlignet rett etterpå. Deretter fulgte lagene hverandre på måltavla frem til stillingen 5-5. Da hadde blant annet Kevin Wego satt 2 fine goaler fra høyrekanten. Da greide bortelaget å tilrive seg et lite initiativ i kampen og skaffet seg en 3-måls ledelse.  Det unge Hagalaget ville ikke gi seg så lett og kjempet seg inn i kampen igjen på stillingen 9-9, deretter fulgte de hverandre i målprotokollen frem til stillingen 14-14 (bytta på ledelsen). Da gjenstod det snaue tre minutter av omgangen og Hagagutta begynte å slurve litt. Lillestrøm benyttet seg av dette, og kunne gå til pause med en 14-17 ledelse.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å finne igjen finspillet fra starten av kampen, samt være litt med offensive i forsvarsspillet. Bortelaget kom til tider litt lett til avslutningene. Det var heller ikke nødvendig å ta igjen forspranget de første 5 minuttene.

Ludvig S åpnet målprotokollen i andre omgang. Og bruntrøyene fant frem finspillet fra starten av kampen, samtidig som de tettet igjen bakover! Når så keeper Tobias Olsen virkelig tok frem storspillet, så begynte de å knipe seg innpå gjestene, sakte men sikkert.

Når 5 minutter gjenstod av kampen var de ajour på stillingen 23-23. Rett etterpå var Haga i ledelsen med 24-23 også. Da øynet både spillerne og publikum at dette kunne gå veien! Men drøye 2 minutter før slutt, får hjemmelaget en 2 minutters utvisning. Meget streng avgjørelse av det ellers god dommerparet. Dette påvirket nok kamputfallet.  Bortelaget scoret 2 ganger og selv om Haga hadde ballkontroll rett før slutt, så greide de ikke å få ballen i mål. Kampen endte da med 25-24 seier til Lillestrøm TH

Håper Hagagutta tar med seg alt det positive og, men ikke minst, spillegleden i sesongens 2 siste kamper.

Målscorere Haga: Emilio Markussen 5, Ludvig B Salamonsen 4, Ruben Kværner 4, Patrik Holmøy 4, Kevin A Wego 3, Benjamin Sefring 2 og Henrik Sakshaug 2.