Haga G16 kjempet godt, men tapte mot serielederen

Gutter 16år Ski 2 – Haga 31-25 (14-14).

Hagagutta viste ingen respekt for avdelingslederen og var lynkjappe ut av startblokka.  Dette resulterte i 2-0 ledelse etter minuttet var spilt.  Men vertene kom tilbake og scoret 3 ganger uten at Haga fikk noe mål. Resten av omgangen byttet lagene på ledelsen, og aldri med mer enn 2 mål. Når det meget gode dommerparet blåste for halvtid, viste måltavla 14-14. En utrolig underholdende omgang, fra 2 velspillende lag.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å skjerpe seg på pasninger, mye feilpasninger i den første omgangen. Skuddene satt som de skulle, noe 14 scoringer også viser. Spesielt Nicholas Reklev pøste inn mål i denne omgangen, hele 7 stk.

Bruntrøyene åpnet scoringsballet i andre omgang også, men så overtok hjemmelaget. Ikke for at de var bedre spillemessig, men rett og slett for at de scorte på sjansene sine.  Det det som var akilleshælen for gjestene i den perioden.  Kom til klare målsjanser, men satte skuddene rett i keeper eller utenfor.  Ski scoret 5 ganger på kjappen og skaffet seg en 3 måls ledelse som Hagagutta aldri greide å hente inn. Kom 2 mål bak drøyt 8 minutter ut i omgangen, men så dro hjemmelaget ifra igjen.  Da dommerne blåste for full tid, stod det 31-25 til hjemmelaget på måltavla.  De var hakket bedre i det som teller, nemlig uttelling på sjansene sine.

Hagagutta kan være litt fornøyd med innsatsen, selv om det ble tap.

Haga stilte med følgende lag:Keeper Tobias Olsen, Joel Arnstad, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Johan Thoresen, Jonas Søreng, Nicholas Reklev, Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug og Marius Qvigstad

Målscorere Haga (straffer i parentes): Nicholas Reklev 9, Emilio Markussen 6 (1), Benjamin Sefring 5, Henrik Sakshaug 4 og Jonas Søreng 1.