Haga G16 med komfortabel seier over Nordstrand 2

Bildet; bak f.v.: Trener Per Rune Holmøy, Daniel Baraas, Ruben Kværner Marius Qvigstad, Nicholas Reklev, Patrik Holmøy og trener May-Lene Sakshaug. Foran f.v.; Ludvig Bergh Salamonsen, Mathias Andreassen, Emilio Markussen og Tobias Olsen

Kampfakta: Haga – Nordstrand 2 (14-9) 24-17

Var en litt redusert Hagalag som som stilte til start mot Nordstrand. Flere spillere ute med skade, men Hagaguttene skulle gi hjemmepublikummet en kamp å glede seg over alikevel.

Kampens toppscorer, Ruben Kværner med 10 mål, åpnet målshowet. Selv om gjestene utlignet rett etterpå, så var det bruntrøyene som styrte showet i denne første omgangen. Hagaguttene hadde fått beskjed om å skjerpe skytingen, samt forsvarsspillet siden kampen forrige helg. Og det gjorde de.

Kompakt og bevegelig forsvar, foran en storspillende Nicholas Reklev i mål. Fremover var det fart og kombinasjoner/trekk som vi har trent på. Dette gav resultater. Bruntrøyene spilte flott håndball på hele sitt register og bare dro ifra i målprotokollen. Ved halvtid stod det hele 14-5 til Haga på måltavla.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette det de hadde vist i første omgang, men bare nullstille seg resultatsmessig.

Det var gjestene som kom best igang i det andre omgangen. De scorte 4 kjappe og hadde en viss “kontakt” på stillingen 14-9. I denne perioden var det litt slurv i pasninger, samt krøll med avtalene hos bruntrøyene. De tok seg imidlertid sammen og slapp ikke gjestene nærmere enn 4-5 mål. Lagene fulgte hverandre på den avstanden til midtveis i omgangen, da satte hjemmelaget opp tempoet igjen og fikk spillet til å fungere som i første omgang. Kunne cruise inn til en flott 24-17 seier i sesongens første hjemmekamp. En flott seier for det unge Haga-laget.

Målscorere Haga: Ruben Kværner 10, Ludvig B Salamonsen 6, Emilio Markussen 5, Patrik Holmøy 2 og Daniel Baraas 1.