Haga G16 tapte for et meget godt Kolbotn-lag

Gutter 16 år Haga – Kolbotn 21-25 (11-14)

Bruntrøyene gikk ut i 100 i denne kampen og tok styringen umiddelbart, på samme måte som helgas kamp i Nadderudhallen.  Dette gav resultater og målene rant inn. Ti minutter ut i omgangen, så stod det 8-5 til vertene på måltavla. Da begynte bortelaget å krype innpå, samtidig som Hagagutta begynte å slurve i spillet sitt. Neste 10 minutters perioden så scoret de hele 5 ganger, uten at hjemmelaget greide å putte ballen i mål. Kolbotn greide å holde sitt momentum ut omgangen, og ved halvtid ledet de 14-11.

I pausen ble Hagagutta enige om å finne tilbake til flyten og spillet de hadde i starten av kampen, spille hverandre gode og flytte beina litt mer (både i angrep og forsvar).

Andre omgang startet med en scoring til hvert av lagene, før en litt slurvete periode for Haga startet. Kolbotn benyttet seg av dette og skaffet seg en 12-19 ledelse, og kampen syntes avgjort.  Hjemmelaget tok seg imidlertid sammen og begynte opphentingen. Kom seg 4 mål bak når det gjenstod fire minutter av kampen, men noe nærmere klarte de ikke å komme. Det gode bortelaget holdt unna og kunne sikre en 25-21 seier når sluttsignalet lød.

Haga stilte med følgende lag: Nicholas Reklev (keeper), Marius Qvigstad, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Ludvig B Salamonsen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy og Benjamin Sefring.

Målscorere Haga: Ruben Kværner 5, Benjamin Sefring 4, Patrik Holmøy 3, Ludvig B Salamonsen 3, Emilio Markussen 2, Henrik Sakshaug 2 og Mathias S Andreassen 2.

Artikkel og bilde er hentet fra Haga sin hjemmeside.