Haga G16 tapte jevnt oppgjør

Gamle Fredrikstad  – Haga (15-10) 26-23

Hjemmelaget åpnet scoringsballet etter 3 minutters spill. Var to jevne lag som følte litt på hverandre i åpningen. Men Bruntrøyene utlignet kjapt, så fulgte lagene hverandre til midtveis i omgangen på stillingen 7-7. Da begynte gjestene å slurve i avslutningene, samt “sove litt” i forsvar. Dette benyttet Gml Fredrikstad seg av og skaffet seg en liten luke på stillingen 12-7. Avslutningen på omgangen var jevnspilt, både i målprotokollen og på banen.  Ved halvtid så stod det 15-10 på måltavla.

I pausen ble det gitt beskjed om at vi må flytte beina bedrei forsvar, samt konse mer i skuddøyeblikket.

Hagagutta scoret først i den andre omgangen, og greide å knipe inn til 3 mål bak etter seks minutters spill, men da var det tilbake til “gamle synder” og vertene var ikke sene om å benytte seg av denne muligheten. Ledet da på det meste med syv mål. Avslutningen av kampen var god for Hagaguttenes del. De kom stadig nærmere hjemmelaget. Men dessverre så gikk tidenn så altfor fort, og nærmere enn 23-26 kom de ikke før sluttsignalet gikk.

Men nok gang, mye bra fra de eldste gutta. Spiller jevnt med alle lagene de har møtt.

Haga stilte med følgende lag: Marius Qvigstad, Emilio Markussen(6), Mathias Andreassen, Ludvig B Salamonsen(1), Henrik Sakshaug(1), Ruben Kværner (10), Patrik Holmøy(2), Nicholas Reklev og Benjamin Sefring (3)