Haga gikk på stortap borte mot Enebakk

Haga ville med seier over Enebakk kjempe om en topp fire plassering, mens man med tap ville ende i en gruppe under midten.

Enebakk – Haga 8-3 (6-1)

Det eneste som er sikkert med Enebakk, er at det blir mange mål. De har gått fra store seire til enda større tap. Haga startet sesongen bra, men stod med tre strake tap inkludert to ettmålstap før bortemøte med Enebakk.

Effektive Enebakk ledet stort til pause

Mål skulle det bli flust av i dette oppgjøret også. Dessverre for bruntrøyene så var det hjemmelaget som stod for de fleste av dem. Det stod målløst til det var spilt 13 minutter. Da satte Terrance Boakye Oduro inn 1-0 til Enebakk. Åtte minutter senere hadde han scoret ytterlige to mål, og etter en halvtimes spill så stod det 6-0 til vertene. Nykommer Andreas Krybelsrud reduserte like før pause etter en omgang hvor Enebakk scoret på alt og ingenting.

Haga bedre med i andre omgangen som endte 2-2

Enebakk var ikke like effektive i andre omgang og kampen ble resultatmessig mye jevnere. Men første mål kom også i denne omgangen fra hjemmelagets side. Andreas Hansen satte inn Haga sin andre scoring med tjue minutter igjen å spille. Men få minutter senere var det tid for Enebakk sin åttende scoring for kvelden. Med fem minutter igjen å spille satte Andreas Krybelsrud inn Haga sitt tredje scoring og fastsatte med det sluttresultatet til 8-3.

Tapet innebærer at Haga faller ned til en 8.plass med 9 poeng, samme poengsum som FUVO 3 på plassen over, og Holter 2 og Flisbyen 3 på plassene under.

Neste kamp for Haga er søndag 3.oktober, hjemme mot Varpe

Haga stilte med følgende lag: André Lefstad, Stian Samuelsen, Magnus Ruud, Christian Kortoe Wood, Eirik Karlsen, Henrik Lie Hansen, Sebastian Olsen, Thor Amund Ringereide, Trond Rasmussen, John Magnus Bakken og Andras Hansen.

Benyttede innbyttere: Tomas Prusevicius, Håvard Kvinge, Sander Solheim, Emil André Morstøl Maones, Andreas Krybelsrud, Gustav Nordlugn og Jerve Celestin.