Haga Gul jenter 12 år med seier over Borgen Blå

Jenter 12 år.  Borgen Blå – Haga Gul 5-17 (3-9)

Etter tre strake tap i serieinnledningen tok Haga Gul jenter 12 år onsdag turen til Alfhallen og møte med Borgen Blå. Gjestene fra Haga var ivrige etter å komme i gang og få vist for sine trofaste supportere at de har hatt fremgang.

Og for en start de fikk. Plutselig satt både forsvarsspillet og angrepsspillet som et skudd. Jentene kombinerte fint med hverandre og skuddene satt i nettmaskene. 0-1 ble til 0-5 før Borgen scoret sitt første mål. Jentene fortsatte å storspille resten av første omgangen og gikk til pause med en meget fortjent 3-9 ledelse.

Bruntrøyene fortsatte med å imponere også i andre omgang. Jentene fant hverandre og var flinke til å gjøre hverandre gode. Det gjorde sitt til at målene fortsatte å renne inn. Et kvarter ut i omgangen hadde bortelaget scoret ytterligere seks mål, mens Borgen fremdeles hadde til gode å finne veien til nettmaskene. Etter 2 x 20 minutter med god Haga-håndball kunne jentene slippe jubelen løs. En godt gjennomført kamp ble belønnet med 5-17 seier.