Haga gutter 11 år fikk det tungt mot Sørumsand

Laget; Benjamin Sefring, Emilio Markussen, Kristoffer Snøtun, Marius Qvigstad, Ludvig B. Salamonsen, Daniel Baraas, Henrik Sakshaug, Wilhelm Gjertsen og Isak Kværner.

Holdt godt følge i første omgang, etter sidebytte rant målene inn feil vei

Søndag 10. mars skulle G11 møte Sørumsand borte. Dette har tidligere vært jevne kamper, og gutta gledet seg til å spille. Haga scoret det første målet, og lagene fulgte hverandre fram til 4-4, hele tiden med bruntrøyene i ledelsen. Veldig gledelig var det at Haga hadde 4 forskjellige målscorere, på de 4 første målene. Etter det overtok SIF føringen, men ledet aldri med mer enn 3 mål. Til pause stod det 9-7 til hjemmelaget.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å konsentrere på pasninger/mottak, samt at de måtte komme i fart mot mål. Men gutta klarte aldri å sette i gang spillet vi vet de kan. I andre omgang ble guttene altfor stillestående, og scoret kun 5 ganger. Bruntrøyene jobbet bra i forsvar, men møtte et fintesterkt lag. Sørumsand holdt trykket oppe, og da kampen var ferdig stod det 20-12 til hjemmelaget.