Haga Gutter 12 år vant morsom kamp

Laget; Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Daniel Baraas, Oskar Nørve, Wilhelm Gjertsen, Sebastian Berg Olsen, Mathias Andreassen, Emilio Markussen og Isak Kværner.

Haga – EIF 16-14 (9-4)

Tirsdag kveld var det Eidsvoll IF som gjestet Neshallen. De siste kampene mellom disse lagene har vært jevne, og forrige gang vant Haga med 1 mål.

Hjemmelaget kom best i gang, Hagaguttene fikk satt et skikkelig bra forsvar. Bakerst stod Marius Qvigstad veldig bra i mål, og hadde 10 redninger i første omgang. Haga ledet både 5-1 og 6-2. Framover klarte bruntrøyene å variere angrepsspillet, og til pause stod det 9-4 til hjemmelaget.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det gode forsvarspillet, og fortsette trykket framover. Haga scoret de 2 første målene i 2. omgang, og det stod 11-4. Da satte EIF opp tempoet, og fant nettmaskene, mens det stokket seg litt for bruntrøyene. EIF kom nærmere og nærmere innpå, og da det gjenstod et drøyt minutt, stod det 14-13 på tavla. Begge lagene ga alt det siste minuttet, og begge ville gjerne vinne. Haga scoret 2 ganger, mens EIF scoret 1 gang, så hjemmelaget dro til slutt i land seieren med 16-14.

En skikkelig morsom kamp, hvor guttene fikk vist en del av hva de kan. Det var 6 forskjellige målscorere, og det var moro at de fleste på laget prøvde seg med både avslutninger og gjennomspill.