Haga Gutter 12 med seier over Frogner

Bildet: Bak f.v.; Wilhelm Gjertsen, Daniel Baraas, Kristoffer Snøtun, Marius Qvigstad, Benjamin Sefring og Sebastian Berg Olsen. Foran f.v.; Fabian Duda, Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Emilio Markussen og Isak Kværner.

Frogner – Haga G12 år  12-8 (3-6)

Det var hjemmelaget som startet best i denne kampen. De tok ledelsen 2-0 før bruntrøyene våknet. Da hadde det gått 10 minutter og angrepsspillet til gjestene var i denne perioden veldig stillestående. Bruntrøyene tok seg i sammen og satte mer fart fremover. Tok ikke lange tiden før forspranget var innhentet.  Frogner gikk opp i ledelsen 3-2 igjen, men det var siste gang de var foran i målprotokollen.  Hagagutta satte et solid forsvar og begynte å bevege seg i angrepet.  Dette gav resultater. Når i tillegg keeper Benjamin Sefring tar det som kommer, så blir det bra.  Ved pause ledet Haga 6-3.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å fortsette med forsvarsspillet, men være litt mer konsentrert fremover.  De kom til mange sjanser som enten ble satt utenfor eller rett på keeper.

Første del av andre omgang var jevnspilt, og Frogner knappet innpå med et mål.  I denne perioden var det fremover bruntrøyene slurvet. I siste halvdel gikk Haga fra 8-6 til 11-6 og kampen var avgjort.  En god periode hvor samspillet fungerte, og avslutningene satt.  Sluttresultatet ble 12-8 til Haga.

En flott borteseier i sesongens andre seriekamp.