Haga Gutter 13 slo topplaget

Bildet: Bak f.v.; Trener Per Rune Holmøy, Daniel Gruszczynski, Denis Atanasov, Benjamin Sefring og Patrik Holmøy. Foran f.v.; Ruben Kværner, Marius Qvigstad, Tobias Olsen og Wilhelm Gjertsen.

Haga – Langhus 21-17 (10-9)

Det var et litt redusert Hagalag som skulle bryne seg mot Langhus tirsdag, kun 1 innbytter. Når de spiller på topp, så kan de slå de fleste. Langhus hadde vunnet alle de 5 kampene de hadde spilt etter jul. Vet aldri hva disse andre-lagene stiller med. Ei heller denne gang.

Første omgang var jevnspilt, og ingen av lagene greide å dra ifra. De fulgte hverandre i målprotokollen og byttet på med å lede. Dog aldri mer enn med 2 mål.  Rett før halvtid, kunne Haga score sitt tiende for omgangen, og fastsette pauseresultatet til 10-9 til vertene.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å støte lengre ut på skytterne til Langhus, samt være litt mer tålmodige fremover. Fortsette med kantoverganger, og plasskifter bak på banen.

Var imidlertid bortelaget som startet best i den andre omgangen, og de scoret 3 kjappe, uten at hjemmelaget greide å svare. Men så satte bruntrøyene igang med spillet vi vet de kan. Anført at lagets, og kampens, toppscorer Ruben Kværner satte bruntrøyene 5 kjappe scoringer og var plutselig 3 foran gjestene. Dette spillet fortsatte bare, og de dro mer og mer ifra.  2-3 minutter før slutt stod det solide 21-14 til Haga på måltavla, og kampen var avgjort.  Gjestene reduserte 3 ganger mot slutten, og pyntet på sluttresultatet til 21-17. Men en vel fortjent hjemmeseier mot et godt bortelag.  Veldig morsomt at 2007-gutta leverer og matcher nivået til de ett år eldre spillerne.

Til helga venter 2 kamper og begge på bortebane; Vestby og HK Eidsberg.