Haga hedret Odd Arne Valberg, Lisbeth Ronesen og Svein Qvigstad

Odd Arne Valberg, Lisbeth Ronesen og Svein Qvigstad ble alle hedret på Hagas årsmøte tidligere denne uken
Hederstegn tildeles Odd Arne Valberg.

Tildeles for mer enn 12 år medvirkende i fotballgruppa. Det hele startet vel 2007/2008 og vedkommende har innehatt roller i alle alderstrinn i barnefotballen fra G7 til G12. Kontaktperson, lagleder og trener. Litt om hverandre på alle lagene til de 3 barna i familien. Du har sittet i fotballgruppa og hovedstyret ved flere anledninger. Du har revidert dagens sportsplan for fotballgruppa i Haga IF. Og ikke minst bidratt i Team Nes samarbeidet, nå sist i Sportslig utvalg men også som trener, lagleder og kontaktperson for de ulike lagene fra 13 til 19år. I det siste har du også deltatt i hallkomiteen som rådgiver.

 

Hederstegn tildeles Lisbeth Ronesen.

Har bidratt som lagleder for deres 2 gutter i ca. 10 år. Begge lag hadde mange barn og det ble mye som skulle organiseres i disse gruppene. Dette tok du på strak arm med din arbeidskapasitet og formidlingsevne på ut og innpust! Vi har hatt en del arrangementer på Haga i disse 10 årene og du har vært ansvarlig for layout til kampprogram innhenting av annonser og til slutt trykking. Med stor ro har du endret kampoppsett ned til 20 min. før avspark!

 

Hederstegn tildeles Svein Qvigstad

Tildeles for ca. 10 år i fotballgruppa (så langt tilbake som registrert rolle). Du var leder av fotballen i 2010, og har siden bidratt i flere alderstrinn i barnefotballen for Haga IF. Som leder i fotballgruppa var du også veldig engasjert en del av starten i Team Nes, og var med og gikk opp løypa for dette samarbeidet. Du har innehatt flere lagsroller i Team Nes lagene og vært en meget god støttespiller på de siste års juniorlag. Hatt stor betydning for ungdommen på Auli, og vært ”limet” slik at disse har fortsatt med aktiviteten. Du har også bidratt på anlegget og deltatt i gressklipping av hovedbanen de siste årene.

 

 

Hentet fra Haga sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg