Haga-herrene avsluttet sesongen med tap

På bildet bak f.v.; Joakim Andreassen, Joar Hylland Mikkelsen, Benas Vaicekonis, Kevin A Wego, Ruben Kværner, Lars Flomark, Marius Qvigstad og Svein Qvigstad. Foran f.v.; Thomas Holmøy, Henrik Sakshaug, Emilio Markussen, Sigurd S Løken og Patrik Holmøy

Kampfakta: Skedsmo – Haga 26-19 (16-9).

Bruntrøyene vant det omvendte oppgjøret med 10 mål i desember, så dette var absolutt et lag de var på høyden med. Hagagutta kom også best i gang i dette oppgjøret og var kjapt oppe i en 4-1 ledelse etter drøye 6 minutters spill. Denne greide vertene å utligne 5 minutter senere, da slurvet bruntrøyene mye i angrep, noe Skedsmo benyttet seg av.  Men bruntrøyene fikk orden på dette igjen og når snaue 10 minutter gjenstod av omgangen, stod det 10-9 til vertene på måltavla. Da ble det bråstopp hos Hagagutta igjen og de greide ikke å få en ball i mål i resten av omgangen, deriblant brant de 3 syvmetere… Hjemmelaget fortsatte å score, og ved pause stod det 16-9 til Skedsmo på måltavla.

I pausen fikk Hagagutta beskjed om å skjerpe avslutningene, samt øke tempoet i kampen.  Vertene ønsket å holde det nede, naturlig nok.

Debutant Emilio Markussen åpnet scoringsballet i den andre omgangen, før Skedsmo økte igjen. Mye bedre forsvarsspill fra bruntrøyene i denne omgangen, men fortsatt manglet det både tempo + slurv i avslutningene.  Hagagutta greide ikke å komme nærmere enn 5 mål bak på stillingen 16-21. Når de sortkledde (som også gjorde alt for å holde tempoet nede….) blåste for full tid, stod det 26-19 til Skedsmo på måltavla.

Målscorere Haga (straffer i parentes): Ruben Kværner 5, Joar H Mikkelsen 4, Sigurd Løken 3 (1), Emilio Markussen 3, Henrik Sakshaug 3 og Patrik Holmøy 1.