Haga-herrene nærmer seg sin første seier

Haga herrelag 2023

Haga – Raballder 2 (10-9) 18-21

Gjestene åpnet scoringsballet, men etter det så var det bruntrøyene som styrte showet en stund. Scoret 3 kjappe, men bortelaget kom hele tiden tilbake. 2 gode forsvar og 2 meget gode keepere, sørget for at ingen stakk veldig langt ifra i målprotokollen. Haga “stakk ifra” med 2-3 mål, før Raballder kom tilbake og utlignet i stort sett hele den første omgangen. Snaue 2 minutter før pause, så utlignet de til 9-9. Men i siste angrep før halvtidshvilen fikk hjemmelaget straffe og Marius Qvigstad var sikker fra 7 metersmerket og fastsatte pauseresultatet til 10-9. En artig og fartsfylt første omgang.

I pausen ble bruntrøyene enige om å fortsette forsvarsspillet, men være enda mer fokuserte fremover på banen. Spesielt avslutningene mot gjestenes gode keeper.

Haga begynte også best i siste halvdel og scoret de 2 første målene. Før historien gjentok seg og gjestene kunne komme med to kjappe reduseringer. Da åtte minutter av omgangen var spilt, ledet hjemmelaget 15-12. Men da begynte det å låse seg fremover. Dårlige skuddvalg, lite tempo og generelt slurv, gjorde sitt til at Raballder kunne score hele 6 ganger, uten at bruntrøyene svarte. Da var plutselig gjestene som var i føringen med 3 mål. Dette forspranget greide ikke Haga å ta igjen. Når de sortkledde blåste for full tid, stod det 18-21 på måltavla.

Mye positivt å ta med seg videre. Spennende kamp tilskuerne fikk med seg, og det var bra oppmøte på tribunen også. Forsvarsspillet fungerte bra, og med banens beste bak; Thomas Holmøy.

Haga stilte med følgende lag: Thomas Holmøy (keeper), Mathias Andreassen, Patrik Holmøy, Ruben Kværner , Nicholas Reklev, Henrik Sakshaug, Joakim Andreassen, Marius Qvigstad, Leon Øyan, Lars Flomark og Marius Nyhus. En god blanding av “gammelt” og ungt.

Målscorere Haga: Ruben Kværner 6, Marius Qvigstad 4 (2 str), Henrik Sakshaug 3, Leon Øyan 2, Lars Flomark 2 og Nicholas Reklev 1.