Haga-herrene tapte stort for serielederen

5.divisjon herrer. Bærums Verk Topphåndball 2 – Haga   43-20 (24-14)

Bruntrøyene hadde ikke de største forhåpningene om poeng når de tok turen til Bærum søndag. Tapte ganske klart i hjemmekampen før jul.

Hagaherrene tok turen til Bærum og skulle bryne seg på et opprykksjagende Bærums Verk Topphåndball.  Flere av spillerne deres har også kamper på førstelaget i 2. divisjon.  Men anført av en storspillende Ruben Kværner, tok bruntrøyene føringen i starten av kampen. Og etter 5 minutters spill (uten veldig godt forsvarsspill fra noen av lagene), stod det 5-4 til Haga på måltavla. Da begynte det å kladde litt fremover, og det florerte med feilpasninger og feilvurderinger. Hjemmelaget benyttet seg av dette, og scoret 4 kjappe. Gjestene gav ikke opp og fikk et par kjappe reduseringer. Etter drøye 10 minutters spill stod det 9-8 til hjemmelaget på måltavla.  Men i resten av omgangen viste hjemmelaget hvem som var best, og de dro gradvis ifra i målprotokollen.  Ledet 24-14 ved halvtid.

I pausen ble Hagaherrene enige om at de måtte finne tilbake til starten av kampen. Men MÅ også skrelle bort alle de personlige feilene.

Den andre omgangen kan man bare legge i glemmeboka skulle det vise seg. Etter at Haga reduserte til 15-25 etter to minutter, så greide de bare å score 1 gang til de neste 21 minuttene. I mellomtiden hadde vertene rast ifra. Når de sortkledde blåste for full tid, stod det hele 43-20 på tavla.

Bare å brette opp ermene og gjøre seg klar til 2 nye seniorkamper neste helg, da mot mer overkommelig motstand.

Haga stilte med følgende lag: Benas Vaicekonis, Thomas Holmøy, Sigurd S Løken (1), Svein Qvigstad, Mathias Andreassen, Patrik Holmøy (3), Ruben Kværner (11), Marius Qvigstad (2), Joakim Andreassen (1) og Benjamin Sefring (2)