Haga-herrene tapte stort mot ungt et ungt Bærums Værk-lag

Haga – Bærums Verk Topphåndball 2 (11-19)  20-39

Litt usikkert på hva som møtte oss fra Bærum søndag, men det skulle vise seg å være et veldig bra juniorlag.

Bruntrøyene skjønte fort at det var avdelingens desidert beste lag som stod på andre siden av banen, og at her var det bare å stålsette seg. Gjestene tok tak i kampen fra start og ledet kjapt 2-0 før Benjamin Sefring åpnet scoringsballet for bruntrøyene. Men Bærumsgutta bare fortsatte med sitt gode spill. De var lynkjappe og sikre i kontraspillet sitt. Så litt slurv fra Hagagutta fremover, straffet seg umiddelbart med en baklengs. Hjalp ikke at keeper Thomas Holmøy stod en fantastisk bra kamp i buret. Bortelaget dro bare mer og mer fra i målprotokollen. Når den sortkledde blåste for pause, stod det 11-19 på måltavla.

I pausen ble Hagalaget enige om å være litt mer tålmodige fremover på banen. Få ned antall dårlige avslutninger og litt av slurvet.

Andre omgang fortsatte egentlig bare som den første. Bortelaget hadde lagt om til litt mer offensivt forsvar, men det endret ikke kampbildet noe særlig. De dro bare mer og mer ifra i målprotokollen.  Når sluttsignalet lød, stod det 20-39 til Bærums Verk Topphåndball på måltavla. En vel fortjent seier. Men det var mye positivt å ta med seg for Hagalaget i denne kampen også.  En meget god keeper og til tider godt forsvarsspill i etablert forsvar.  Mye å trene på fremover, både bevegelse og avtaler. Morsomt at Haga’s toppscorere ble 16-åringene Benjamin Sefring og Nicholas Reklev med 5 pinner hver.

Målscorere Haga: Nicholas Reklev 5, Benjamin Sefring 5, Leon Øyan 4, Henrik Sakshaug 3, Sigurd S Løken 1, Ruben Kværner 1 og Lars Flomark 1.