Haga J11 med storseier over Eidsvold Turn

Først ut var Frogner. Det er et lag som det stort sett har hatt jevne kamper mot, intet unntak denne gangen.

Haga – Eidsvold Turn 19-12 (8-6)

Lagene fulgte hverandre i den første omgangen, men med bruntrøyene som det førende laget.  Haga ledet ved 2 ved pause.  Den andre omgangen tok bortelaget litt mer over, og gikk opp i ledelsen. Selv om lagene fulgte hverandre i målprotokollen, var det bortelaget som dro det lengste strået til slutt og vant 16-15.  Morsomt at det var flere debutanter på Haga som leverte varene.

Kamp nr 2 var mot Eidsvold Turn. Disse oppgjørene pleier å være “tøffe”og til tider litt grisete spill. Intet unntak i denne kampen.

Gjestene startet best og var kjapt oppe i en 2-måls ledelse, denne holdt de frem til 5-3. DA tok bruntrøyene over. Angrepsspillet fløt med fine overganger og avtaler. Samt at jentene virkelig stod på bakover på banen.  Ved pause stod det 8-6 Haga.

Fikk beskjed om å fortsette spillet i den andre omgangen.  Og det gjorde Hagajentene.  De bare fortsatte å male motstanderen i stykker.  Var egentlig bare spørsmål om hvor stor seieren skulle bli!

Når de sortkledde blåste for full tid, stod det 19-12 på måltavla til Haga.  En flott lagseier, i en meget tøff batalje! Hele 8 ganger måtte trenerapparatet ut på banen for å hjelpe spillere!.