Haga J13 fikk det tøft mot Bækkelaget

Jenter 13 år: Bækkelaget 3 – Haga 16-10 (11-6)
Bækkelaget er et navn som klinger godt i håndballkretser, og Hagas jenter fikk merke at det ble en tøff kamp på lørdag. Hjemmelaget gikk rett opp i en 2-0 ledelse og gjestene var for passive, spesielt i forsvar.

Allikevel holdt Hagajentene følge og etter 13 minutter stod det 6-5 til hjemmelaget. Da stokket det seg helt for Haga og BSK sa takk for følget. Hverken angrep eller forsvar fungerte spesielt bra i denne perioden og BSK kunne dra fra til 11-6 ledelse ved pause.

I pausen fikk jente beskjed om å jobbe tettere i forsvar, slippe vingene litt mer og heller konsentrere seg om å stoppe BSK sin meget gode midtback. Det fungerte bedre i forsvar i andre omgang, men angrepsmessig slet vi med å få opp farten hele kampen.
Vi får hjem og trene og satse på at jente er litt mer “på” neste gang.

Nå gleder vi oss til 2 hjemmekamper i Neshallen til helgen.

Hagas lag: Signe Asmyhr (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (2 mål), Luna Aakervik Øyan (2), Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran, Kaja Straaberg Holmen, Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (1), Selma Holmøy (3), Emma Holmøy