Haga J13 med sin andre strake seier

Høland/Bjørkelangen 2 – Haga 2 20-21 (10-11)

Det har vært en tung høst for Hagas J13 lag. Spillemessig har de spilt mange jevne kamper, men lagene har slitt voldsomt med å putte ballen i kassa. De siste kampene har imidlertid vist fremgang, og i helgen ble det endelig full klaff.

Søndag var det tidigkamp ute i Høland. Og for en kamp det ble! Her var det 2 lag som sprudlet i angrep og fulgte hverandre tett hele kampen gjennom. Til pause var stillingen 11 til Haga og 10 til Høland.

I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette det gode angrepsspillet og samtidig være litt mere “på” i forsvar. Haga tilrev seg et lite overtak utover i omgangen og ledet med 2-3 mål helt til hjemmelaget satt inn en liten sluttspurt. Høland reduserte til 20-21 et minutt før slutt, men nærmere kom de ikke og Haga kunne juble for helgens andre seier. Kampens store spillere denne dagen var Selma med sine mange assist og Pati med hele 8 mål.

Hagas lag: Signe Asmyhr, Lillie-Sofie Nordby Hartman (2 mål), Patrycja Okonek (8), Luna Aakervik Øyan (5), Mathilde Andresen Norum (2), Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth, Selma Holmøy (1) og Emma Holmøy (1)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg