Haga J14 avgjorde tre sekunder før slutt

Jenter 14 år Nivå 2 A-sluttspill  Degernes – Haga 23-24 (12-11)

Søndag tok førstelaget den lange turen til Degernes for å møte hjemmelaget som ligger midt på tabellen. Haga startet kampen i krabbegir. Vi ledet riktignok 2-1, men hjemmelaget scorte 5 raske og Haga slet med å få fart på bena, spesielt i forsvar. Når vi nærmet oss midtveis i første måtte vi ta en timeout og “vekke” jentene. Da ledet hjemmelaget 7-3 og Haga hang ikke med. Heldivis våknet jentene og resten av første omgang tok vi over og spiste oss gradvis innpå Degernes. Til pause stod det 12-11.

Andre omgang startet med hjemmelaget i føringen. Vi slet fortsatt litt med hjemmelagets strekspill og gjennombrudd. Hjemmelaget ledet 16-13 før Haga fant løsningen i forsvar. Vi spiste oss igjen innpå og på stillingen 18-19 var vi for første gang i ledelsen.

Resten av kampen ble nervepirrende og lagene vekslet på å lede. Hjemmelaget utlignet til 23-23 med et drøyt minutt igjen å spille. Haga brukte tid i siste angrep og tok timeout med 40 sekunder igjen for å legge planen for siste angrep. Planen fungerte og med noen få sekunder igjen kunne Luna bryte gjennom og sette seiersmålet. En meget solid laginnsats av Haga, etter en trøblete start.

Nå gjenstår 2 kamper for førstelaget, men aller først er det påskeferie.

Haga stilte  med følgende lag: Sara Elise Aanerud (keeper), Oline Evjen Røkke (keeper), Luna Aakervik Øyan (10 mål), Patrycja Okonek (6), Julie Walseth (3), Emma Holmøy, Mathilde Andresen Norum (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud (1), Selma Holmøy (3), Jessica Bjørndalen Gran