Haga J14 tapte for Eidsvold Turn

Jenter 14 år. Eidsvold Turn – Haga 2 26-15 (9-8)

Etter en hektisk helg forrige uke, var det kun en kamp i helgen da Eidsvold Turn tok i mot Haga 2 søndag. Første omgang var jevn, med Turn i føringen. På det meste ledet hjemmelaget med 3 mål, men Haga spiste seg innpå og 15 sekunder før pause satt Jessica inn en retur som betød at vi gikk til pause med 9-8 til hjemmelaget.

Etter en jevn første omgang, med litt for mange skuddbom, fikk jentene beskjed om å være litt mer tålmodige i angrep og å flytte bena raskere i forsvar. Sjelden har vel ord falt for så døve ører. Til tross for at Haga scorte først, så handlet omgangen kun om hjemmelaget. De putta 7 på rad og punkterte kampen. Da hadde Hagajentene gitt opp, og det endte med en solid 26-15 seier til hjemmelaget

Haga stilte med følgende lag:Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen, Lillie-Sofie Nordby Hartmann (3 mål), Patrycja Okonek (2), Ane Alexandra Hjemmen, Mathilde Andresen Norum (2), Jessica Bjørndalen Gran (1), Julie Walseth (2), Selma Holmøy (5), Emma Holmøy