Haga J15 holdt godt følge med EIF i en omgang

Jenter 15 år Haga – Eidsvold IF 14-21 (8-9)

Haga spilte en god førsteomgang mot Eidsvold IF onsdag, men en mindre god andre omgang førte til tap

Onsdag kveld kom Eidsvold IF på besøk i RSA hallen, et lag vi har slitt med tidligere og tapte med 14 mål mot i oktober. Første omgang var jevn og spennende og preget av godt forsvar og keeper-spill. Fremover så var jentene gode til å finne strekspillerne. Lagene fulgte hverandre og vekslet på ledelsen, og til pause stod det 8-9.

I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette det meget gode forsvarsspillet, og å bruke litt mer tid i etablert angrep. Det viste seg at vi bare delvis lyktes med dette. Etablert forsvar var bra også i andre omgang, mens man i angrep slet med gjestenes offensive forsvar. Bortelaget har høyt tempo og når Haga-jentene ble slitne så kom de tekniske feilene fort og gjestene kunne kontre inn flere mål. Når Haga i tillegg bommet på mange gode sjanser, så ble det tap nok en gang mot EIF.

Isabell Simonsen (keeper), Sara Elise Aanerud (1 mål), Selma Gribsrød Schøyen, Julie Walseth, Caroline Caspersen (1), Luna Aakervik Øyan (4), Adele Jacobsen (1), Emma Holmøy (3), Selma Holmøy (1), Ane Alexandra Hjemmen og Patrycja Okonek (3)