Haga Jenter 10 år vant lokaloppgjøret mot Sørumsand

Bildet f.v.; Sanna Voisey, Leah Haukø-Hauger, Malene Andresen Norum, Amilia Fossum Gussiås, Nikola Cydzik, Marte Bommo-Skogholt, Lotta Dahle Sandbakk, “Charlie-maskot”, Isabelle Sandnes Florvik og Linnea Berger Jensen.

Haga – Sørumsand 7-1

Lå an til en spennende kamp i Neshallen søndag morgen. Oppgjør i Jenter 10 år mot nabo Sørumsand. Bruntrøyene satte et bunnsolid forsvar, og med en storspillende Amalia i mål, ble det ikke så spennende som det burde.

Fremover satte vertene den ene ballen etter den andre bak gjestenes keeper.  Ved pause stod det 5-0 til hjemmelaget på tavla.

Andre omgang begynte som den første, med solid spill bakover på banen.  Det ble slurvet litt mer fremover, men det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå.

Når de sortkledde blåste for full tid, stod det 7-1 til Haga på måltavla. En flott lagseier.