Haga Jenter 11 år fikk det tøft mot Ull/Kisa

Haga stilte med følgende lag: Leah Kopperud, Mathilde Norum, Selma Holmøy, Emma Holmøy, Luna Øyan, Jessica Gran, Oline Røkke, Hanne Marie Bolsjø, Bertine Amundsen og Henriette Albertsen.

Haga- Ull/Kisa 9-18

Et spent Hagalag som skulle møte et av de beste lagene i avdelingen. Kampen begynte ikke så bra. Det var bortelaget som gikk opp i en 3-0 ledelse, før bruntrøyene endelig traff blink. Men da gikk det ikke lange tiden før de hadde utlignet bortelagets ledelse til 3-3 midtveis i omgangen.  Etter det så var det tilbake til gamle synder, spillet satt til tider men avslutningene gikk enten midt på en god Ull/Kisa-keeper, eller utenfor mål. Dette benyttet gjestene seg av og ved pause hadde de en to-målsledelse.

I pausen fikk Hagajentene beskjed om å begynne å spille håndball som et lag. Innsatsen fra hver enkelt spiller var under pari.

Andre omgang fortsatte som den første hadde sluttet. Mye slurv fremover, og bortelaget kontret inn det ene målet etter det andre. Når dommerne blåste for full tid stod det 18-9 til Ull/Kisa på måltavla.

Nok et tap mot Ull/Kisa, men de var ikke så mye bedre enn bruntrøyene. Gjelder å sette sjansene sine.