Haga Jenter 11 år kjempet seg til seier

Bildet: Bak f.v.; Mathilde Norum, Luna Øyan, Hanne-Marie B. Thorud, Henriette B. Albertsen. I midten f.v.; Selma Holmøy, Emma Holmøy, Jessica Gran, Berthine Amundsen og Julie Walseth. Liggende foran: keeper Leah Kopperud.

Frogner – Haga J11  10-12 ( 5-7)

Det var en spent gjeng bruntrøyer som møtte opp i Frognerhallen. De visste de skulle møte et godt lag.  Kampen startet også jevnt, og det tok nesten 4 minutter før første mål kom. Hagajentene hadde åpent målkontoen. Men hjemmelaget utlignet rett etterpå. To meget gode forsvar og 2 gode keepere, gjorde sitt til at det kun stod 2-2 midtveis i omgangen. Mot slutten løsnet det litt mer fremover for begge lag, og aller mest for Hagajentene.  De tok over initiativet og gikk til pause med en 2-målsledelse, 7-5.

I pausen fikk jentene beskjed om å være litt mer fokusert fremover. Og flytte beina.

Andre omgang startet med scoring fra hjemmelaget og rett etterpå hadde de hentet inn ledelsen. Resten av omgangen ble jevnspilt, hvor de byttet på ledelsen. Men aldri med mer enn 1 mål.  Mot slutten av omgangen, så tok bruntrøyene igjen over initiativet (slik de hadde gjort før pause), og det greide aldri Frognerjentene å svare på.

Da sluttsignalet lød, stod det 12-10 til Haga på måltavla. En flott lagseier mot et godt hjemmelag.