Haga jenter 11 år startet det nye året med seier

Bruntrøyene dro til Eika Fet Arena søndag for å bryne seg mot hjemmelaget Fet IL.

Var en litt spent gjeng som entret banen søndag. Forrige gang disse lagene møttes, så endte det med en knusende seier til bruntrøyene. Men vet at ting kan endre seg.

Kampen startet med 2 gode forsvar. Hagajentene åpnet scoringsballet før hjemmelaget tok over og gikk opp i en 3-1 ledelse, da hadde det gått 16 minutter av den første omgangen.  Dårlige pasninger og lite bevegelse for gjestene.  Skjerpet seg mot slutten av omgangen, og kunne gå til pause med en knapp 5-4 ledelse.

Andre omgang startet med scoring til vertene, før Hagajentene viste hva som bor i dem. Tok over føringen i kampen og viste til tider meget bra spill. Samtidig så var forsvaret solid, som vanlig. Utover i omgangen så økte bare bruntrøyene ledelsen, og når dommerne blåste for full tid stod det 10-6 på tavla.

Veldig morsomt at det var 6 forskjellige målscorere.

Neste helg venter nytt lokalderby mot AFSK.