Haga jenter 13 år med to gode kamper og to seire i helgen

Med mye sykdom og karantene i troppen, blir det mange kamper og mye spilletid for de jentene som er tilgjengelig. I helgen var det 2 kamper og det startet med bortekamp i Oppegård fredag kveld.

Oppegård 2 – Haga 2 9-19 (3-11)

Haga tok kommandoen fra start og gikk raskt opp i en 2-0 ledelse. Hjemmelaget svarte og etter 6 minutter var stillingen 3-2 til Haga. Da sa Hagajentene takk og farvel. Anført av en skuddvillig Selma økte ledelsen jevnt og trutt. Til pause stod det 11-3 i favør Haga.
Andre omgang ble en transport-etappe og vi fikk anledning til å teste noen spillere i uvante posisjoner. Det ble seier 19-9 og en fin hjemtur.

Hagas lag: Oline Evjen Røkke(keeper/utespiller), Sara Elise Aanerud (keeper/utespiller), Lillie-Sofie Nordby Hartman (1 mål), Ane Alexandra Hjemmen, Luna Aakervik Øyan (4), Mathilde Andresen Norum (3), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (1), Selma Holmøy (8), Emma Holmøy

Haga – Ørje 14-13 (9-5)

Søndagens kamp var mot Ørje, et nytt bekjentskap for jentene. Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre i målprotokollen til 2-2 8 minutter ut i kampen. Da satt forsvarsspillet til Haga bedre og det ga flere fine kontringsmål og en 7-2 ledelse. Det jevnet seg litt ut frem mot pause. 9-5 til Haga halvveis.

I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet og være litt mer tøffe til å gå i lukene i etablert angrep. Det fungerte bare delvis. Lagene fulgte hverandre tett i andre omgang, helt frem til det stod 14-10. Da var det 9 minutter igjen av kampen, og Haga sluttet plutselig å score mål.
Sjansene var der, men skuddene satt ikke. Forsvarsspillet var heller ikke i toppklasse. Dermed knappet gjestene inn på ledelsen og det ble en nervepirrende avslutning. Heldigvis kom ikke gjestene nærmere enn et mål bak, og Haga sikret seg helgens andre seier.
Det mest positive denne dagen var at hele 8 forskjellige spillere scorte mål.

Hagas lag: Oline Evjen Røkke(keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (2 mål), Luna Aakervik Øyan (5), Leah Myhrvold Kopperud (1), Mathilde Andresen Norum (1), Jessica Bjørndalen Gran, Kaja Straaberg Holmen (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud, Julie Walseth (1), Selma Holmøy (2), Emma Holmøy (1)