Haga jenter 13 år slo Linderud/linje 5 med fem mål

Torsdag kveld bød på by-tur og møte med Linderud/Linje 5

Linderud/Linje 5 – Haga 13-18 (5-10)

Det var en gjeng med stigende selvtillit som tok nok en tur til byn på torsdag. Kanskje var selvtilliten litt vel høy før kampstart? Vi merket i hverfall godt at fokuset var på alt annet enn håndball under oppvarming. Til tross for gjentatte forsøk på å vekke jentene, så hjalp det ikke.

Starten av kampen var spillemessig tung og flust av feil. Etter drøyt 8 minutter stod det 1-1 og bruntrøyene tok timeout. En liten pep-talk og litt spillerbytter gjorde susen og jentene våknet av dvalen. Resten av omgangen seg Haga sakte med sikkert fra og kunne gå til pause med 10-5 ledelse.

I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette finspillet fremover, men samtidig fokusere på å stoppe hjemmelagets trekk i forsvar. Dette lyktes bare delvis. Fremover satt spillet, men hjemmelaget kom stadig gjennom i midten av Hagas forsvar. Heldigvis har vi gode keepere på laget, så ledelsen var aldri truet. Haga kontrollerte inn til en 18-13 seier, lagets tredje strake.

Nå gjenstår 3 kamper på søndag, før jentene tar juleferie fra kamper. 2 av kampene går i Vormsundhallen, så her er det bare å møte opp.

Hagas lag: Signe Asmyhr (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (4 mål), Patrycja Okonek (3), Caroline Caspersen, Luna Aakervik Øyan (5), Leah Myhrvold Kopperud (1), Mathilde Andresen Norum (1), Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (1), Selma Holmøy (3), Emma Holmøy