Haga med sin andre strake seier

9.div  Søndre Høland 2 – Haga 0-2 (0-1)

Haga har virkelig funnet høstformen med fire poeng på de to siste matchene før de avsluttet vårtabellen med bortekamp mot Søndre Høland 2. Ett lag bruntrøyene har gode minner fra ettersom de fjor vant tilsvarende oppgjør

Kampen startet strålende for de langveisfarende fra Haga som tok ledelsen bare noen få minutter ut i kampen ved Thomas Amundsen. Gjestene fortsatte å prestere godt og kunne gå til pause med en fortjent 0-1 ledelse etter de første 45 minuttene

Holdt nullen for første gang

Haga holdt hjemmelaget Søndre Høland på behørig avstand og tjue minutter før slutt feide Sondre Aksnes i vei et skudd fra 16 meter som fant veien til nettmaskene. Dermed stod det 0-2 til Haga. Hjemmelaget prøvde alt de kunne for å komme inn i kampen, men Haga-gutta stod godt i mot og kunne for første gang i årets sesong gå av banen uten å ha sluppet inn mål.

Har et avdelingsmesterskap å forsvare

Haga avsluttet vårtabellen på en 10.plass med 10 poeng. Det betyr at de ikke kvalifiserte seg til å spille om kretsmesterskapet i 9.div, men om avdelingsmesterskapet for lagene som endte på 7. til 12.plass. Der har Haga faktisk noe å forsvare i og med at laget gikk til topps i 2022