Haga mistet seieren i andre omgang

Per Franklin med sin først scoring for Haga (Foto Haga)

9.divisjon Nittedal mot Haga 6-3 (2-2)

Etter fire seire på de fem siste kampene så var det en optimistisk Haga-gjeng som tok turen til Nittedal Kunstgress og møte med klubbens andrelag i 9.divisjon denne uken.

Haga ledet 2-1

Haga-spillerne stod med den berømte nisselua i hånda da kampen startet. Dette utnyttet hjemmelaget til å ta ledelsen allerede etter noen sekunder. Haga kom seg etter hvert til hektene og 24 minutter ut i matchen utlignet OBOS-dommer Eivind Bodding til 1-1. Haga var nå inne i en god periode og tre minutter senere tok Sebastian Olsen saken i egne hender og sendte bruntrøyene opp ledelsen. I omgangens siste spilleminutt utlignet Nittedal 2 til 2-2 fra straffemerket.

Sendte alle mann i angrep

Haga så lenge ut til å kunne reise fra Nittedal med et poeng i sekken, men på slutten av kampen rant målene inn. Vertene scoret to kjappe mål før Per Franklin reduserte til 3-4 etter 85 minutter. Dette var Franklin sin første scoring for Haga. Bortelaget kjente på at her var det muligheter for nok en scoring og sendte alle mann i angrep, med det som resultat at i stedet for utligning, så scoret Nittedal 2 ytterliggere to mål og vant kampen 6-3.

Selv med tap så innehar Haga fremdeleles fjerdeplassen, men det begynner å bli mange poeng opp til lagene over seg. Leirsund 2 topper foran Hurdal og Sørumsand 3.Neste kamp for Haga er mandag 2.september, borte mot Leirsund 2

Haga stilte med følgende lag: John Magnus Bakken, John Kristian Lystad, Håvard Tobias Heggem, Per Franklin, Håvard Kvinge, Eivind Bodding, Sondre Solheim Hovind, Roger Berøy, Kristian Skjeldal Mathiesen, Sebastian Olsen og Remi Fredriksen. Benyttede innbyttere: Eirik Brunstad-Karlsen, Christian Kortoe-Wood, André Lefstad, Lars Alexander Klemo Haustreis, Jørgen Tørnby og Isak Tuhus Olsen