Haga-seier i lokaloppgjøret mot Sørumsand

Bildet: Bak f.v.; Trener Per Rune Holmøy, Patrik Holmøy, Isak Svartangen, Ruben Kværner, Marius Qvigstad og Benjamin Sefring. Foran f.v.; Henrik Sakshaug, Emilio Markussen, Tobias Olsen og Daniel Gruszczynski.

Gutter 14 år. Sørumsand – Haga 20-22 (9-11)

Kampene mot Sørumsand har ALLTID vært tette og innholdsrike. De siste sesongene så har bruntrøyene vært det beste laget, men aldri vunnet med mer enn 2 mål. Tapte stort mot dette laget i en vennskapsturnering rett før seriestarten.

Hagaguttene satte et tett og godt forsvarspill i denne kampen.  Etter 6 minutters spill stod det 2-0 til gjestene på tavla. Da greide Sørumsand å score 2 kjappe og komme ajour på stillingen 2-2 etter nesten 8 minutters spill. Det skulle vise seg at det var siste gang de var ajour i denne kampen. Bruntrøyene fortsatte sitt gode spill, både fremover og bakover på banen. Anført av kampens beste spiller, og toppscorer med 10 mål, Patrik Holmøy, kjørte de videre. Haga lå på det meste 4 mål foran, før vertene knappet inn til 10-9. Nærmere kom de ikke. Patrik satte sitt 6. mål for omgangen rett før pausesignalet, til 11-9 til Haga.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette det gode spillet, men være litt mer nøyaktige i avslutningsøyeblikket. Sørumsand hadde en god målvakt, som fikk noen enkle redninger.

Hjemmelaget scoret først i den andre omgangen, men så takket bruntrøyene for følget med 5 kjappe scoringer. Da var kampen i realiteten avgjort. Ble litt jevn avslutning hvor hjemmelaget pyntet litt på resultatet, men nærmere enn 2 mål kom de aldri. Da de gode sortkledde blåste for full tid, stod det 22-20 til Haga på måltavla.  En deilig seier mot “rivalene” fra Sørumsand.

Dette var en lagseier for Hagaguttene. Endelig viste de sitt potensiale!