Haga vant stort borte mot Nordre Eidsvoll

9.div  Nordre Eidsvoll – Haga 1-7 (0-1)

Etter å ha avsluttet høsten 2023 med en uavgjort og fem tap og startet årets sesong med to tap, så var ikke oddsen på Haga seier den aller laveste. Men pinsen må hatt helbredende effekt på Haga-gutta, for bruntrøyene fikk raskt uttelling borte mot Nordre Eidsvoll. Det var ikke spilt mange minuttene da Remi Fredriksen fikk drømmetreff fra nærmere 40 meter. Ballen føyk inn helt oppe i den berømte vinkelen. Resten av omgangen forble uten scoringer, noe som betydde at Haga startet andre omgangen med ettmålsledelse.

Målene rant inn mot slutten av kampen

Hva som ble sagt i garderoben hos Haga skal være usagt, men igjen så fikk de en knallstart på omgangen. Fem minutter var spilt da nykommer Kristian Skjeldal Mathiesen doblet ledelsen, og fem minutter senere var det tid for 0-3 ved Robin Vekne Strøm. Nordre Eidsvoll reduserte etter en time, men med tjue minutter igjen å spille så satte Lars Alexander Klemo Haustreis inn gjestenes fjerde mål.Mot slutten av kampen løsnet det skikkelig for Haga, som scoret tre mål på de fem siste minuttene og vant kampen 1-7. De tre siste scoringene ble satt inn av Håvard Kvinge, Kristian Skjeldal Mathiesen og Remi Fredriksen

Neste kamp for Haga er 27.mai, hjemme mot Lillestrøm 4

Haga stilte med følgende lag: John Magnus Bakken, Anders Estenstad, John Kristian Lystad, Eirik Brunstad-Karlsen, Håvard Kvinge, Jørgen Tørnby, Robin Amundsen, Trond Rasmussen, Sondre Solheim Hovind, Kristian Skjeldal Mathiesen og Remi Fredriksen. Benyttede innyttere: Christian Kortoe Wood, Robin Vekne Strøm, Noah August Sagen, Håvard Tobias Heggem, Lars Alexander Klemo Haustreis og Sebastian Olsen.