Haga1 J14 tapte klart for Ull/Kisa 2, men vant andre omgangen

Jenter 14 år Nivå 2 A-sluttspill.  Ull/Kisa 2 – Haga 24-17 (15-8)

Søndag gjestet førstelaget Ull/Kisa 2 og et møte med 2 spillere som gikk fra Haga til Ull/Kisa rett før jul. Det er alltid litt nervøst og spennende. Hjemmelaget spiller med et litt større tempo enn oss og startet forrykende. De ledet 4-1 før Haga våknet og kampen jevnet seg ut.
Midt i første omgang var det to-måls ledelse til hjemmelaget, men da startet det å kladde for Haga-jentene. Ull/Kisa dro mer og mer fra utover omgangen og til pause ledet de 15-7.

I pausen var fokuset på å ikke kollapse helt, selv om vi skulle få en tøff start på andre omgang. I tillegg fikk jentene beskjed om å stole mer på eget spill og egne ferdigheter. Hjemmelaget gikk ut i 100 også i andre omgang, men Haga jenten holdt humøret oppe og kjempet seg inn i kampen. Til slutt så “vant” vi andre omgang og kampen ebbet ut med 24-17 til Ull/Kisa.

Nå er det et par helger uten kamper grunnet vinterferien. De neste kampene for J14 blir i vår egne nye storstue under den offisielle åpningshelgen. Det gleder vi oss til!

Haga stilte med følgende lag:Oline Evjen Røkke (keeper), Luna Aakervik Øyan (2 mål), Isabell Simonsen, Patrycja Okonek (3), Jessica Bjørndalen Gran (1), Julie Walseth (3), Emma Holmøy (1), Mathilde Andresen Norum (5), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Leah Myrvold Kopperud